Música, literatura i vi s'abracen divendres a Avinyó

Els XI Tallers Musicals d'Estiu d'Avinyó obriran amb el Capvespre dels Sentits

Redacció
04 de juliol del 2013
Celeste Alías, a sobre l'escenari del Kursaal.
Celeste Alías, a sobre l'escenari del Kursaal. | Sussi Garcia
Celeste Alías serà a Avinyó divendres. Foto: Sussi Garcia

El proper divendres 5 de juliol a les 9 del vespre, al Teatre Catalunya d'Avinyó, s'inauguraran els Tallers Musicals d'Estiu d'Avinyó amb un acte transversal i inèdit on confluïran la música, la literatura i el vi.
 
Aquest acte serà possible gràcies al projecte Biblioteques amb DO, organitzat pel Servei de Biblioteques de la Direcció General de Promoció i Cooperació de Catalunya, on totes les zones de Catalunya amb Denominació d'Origen han organitzat conjuntament amb la xarxa de biblioteques de la Diputació, actes relacionant literatura i vi.
 
El "Capvespre dels Sentits" farà un pas més incorporant música a l'acte, d'aquesta manera esdevé una proposta a tres bandes inèdita de maridatge que, a més, suposarà el tret de sortida dels XI Tallers Musicals d'Estiu d'Avinyó, tallers ja amb un llarg recorregut i reconegut prestigi.
 
L' equip artístic serà el següent:
Celeste Alías –veu
Albert Cirera –saxo tenor
David Soler –pedal steel guitar
Jaume Pont –sommelier
David Clusellas –selecció de textos i rapsode
 
Capvespre dels Sentits
Maridatge de música, literatura i vi. Acte inaugural dels Tallers Musicals d’Avinyó 2013. Nit de música, vins i literatura. El trio format per grans improvisadors de casa nostra interpretaran música a través de les sensacions que produeixin el vi i la poesia en una vetllada multidisciplinar i plena de sorpreses per als sentits. L’Ajuntament i la Biblioteca d’Avinyó editaran un llibret no venal amb la selecció de textos, feta per David Clusellas , que es llegirà i distribuirà entre els assistents. També s’ha embotellat un Abadal Cabernet Franc Tempranillo 2011 específicament per a l’acte. Es llegiran textos de P.C. Cavafis, Maria-Mercè Marçal, Jaume Vicens Vives, Josep Pla i Miquel Martí i Pol, entre altres.

Programa d'actes