Creu Roja Sant Joan fa portes obertes i recollirà aliments dissabte

De les 10 del matí a les 8 del vespre

Redacció
03 de juliol del 2013
El pròxim dissabte, dia 6 de juliol, entre les 10h i les 20h el punt de presència de la Creu Roja a Sant Joan de Vilatorrada fa jornada de portes obertes i recollirà aliments per al Rebost de la població. El visitant que ho vulgui podrà conèixer les dependències del punt de presència, l'organització i conèixer els membres que componen el voluntariat que gestiona el programa d'aliments anomenat Banc d'Aliments i Recursos. 
 
La idea és que la població conegui de primera mà la Creu Roja, el Punt de Presència de Sant Joan de Vilatorrada, el magatzem, la organització i l'equip de voluntariat. Acostar-los al dia a dia d'un projecte que gestiona l'entrega d'aliments a més de 150 famílies de Sant Joan de Vilatorrada i que ho fan de forma totalment voluntària, simplement per la consciència social que un pot tenir. 
 
El dia a dia del projecte gaudeix d'un complet equip de persones implicades, però hi ha èpoques que manquen productes alimentaris ja que aquests depenen de les donacions de grups, de l'aliment que es rep del programa europeu, de les col·laboracions d'empreses i sobretot de les milers i milers d'aportacions anònimes que realitza la gent del carrer. 
 
Actualment aquest projecte necessita una gran quantitat d'aliments per poder suportar les necessitats observades; per aquesta raó els i les integrants del projecte fan una crida a la població per a que aquest dissabte vinguin a conèixer el seu dia a dia, les seves instal·lacions i puguin portar algun aliment, ja sigui farina, sucre, llet, pasta, arròs o llegums.

Els aliments que es recullen abasteixen el Banc d'Aliments Municipal de Sant Joan de Vilatorrada i des de Serveis Socials de l'ajuntament es reparteixen entre les famílies del municipi que més ho necessiten.
 
Les dependències del Punt de Presència de Sant Joan de Vilatorrada estan als baixos de l'Ajuntament, a les antigues oficines de la Policia Local.