Sant Vicenç elimina el 85% de la població de coloms

El consistori ha aconseguit reduir els exemplars a través de quatre punts de captura i recorda que està prohibit alimentar aquestes aus

Redacció
02 de juliol del 2013
L'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet ha aconseguir eliminar de manera notòria la població de coloms al municipi durant els darrers mesos. A través d'una campanya de l'empresa Bioacústic, especialitzada en el control de plagues d'aus, s'ha aconseguir reduir fins a un 85% el nombre de coloms. De febrer a juny s'han eliminat un total de 156 aus a través de les gàbies situades en quatre punts del municipi (carrer París, Tèxtil Montserrat, edifici de l'antic Consorci d'Iniciatives del Bages Sud i zona esportiva).
 
Col·laboració de la ciutadania
La regidoria de Salut de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet demana col·laboració ciutadana a la població per reduir el nombre de coloms i insisteix que està prohibit alimentar aquestes aus. En aquest sentit, assenyala l'entorn de la plaça de l'Onze de Setembre com un dels punts en què es dóna menjar als coloms i que cal evitar. El consistori aconsella els propietaris de pisos i cases que en cas que tinguin obertures a les façanes o a les cobertes les tapiïn per evitar l'establiment dels coloms.