El 1r concurs de fotos de Manresa a Instagram ja té guanyadors

Es van fer més de 800 fotografies i les quatre imatges guanyadores mostren visions originals i personals del Centre Històric

Redacció
02 de juliol del 2013
Marta Ripollés (@mripolles) ha estat la guanyadora del primer concurs de fotografies a Instagram organitzat per l'Ajuntament de Manresa per una foto de la Plaça Major sota la pluja. Es tracta d'una fotografia impactant de la plaça, de nit i sota la pluja, amb uns efectes de llums i ombres molt ben aconseguits.
 
L'Oficina de Turisme de Manresa va organitzar, del passat 25 de maig a l'1 de juny el primer concurs de fotografies a Instagram, fent servir com a tema #manresacentrehistoric. Les fotografies havien de fer referència al centre històric de la ciutat, des de les Muralles Sant Francesc i el Carme fins a la Cova de Sant Ignasi.
 
En total, van participar al concurs 818 fotografies, d'entre les quals el monument més fotografiat va ser la Seu, seguida dels carrers del centre històric, que han esdevingut principals protagonistes del concurs.
 
El segon premi ha estat per Eduard Font (@edufont) per una preciosa fotografia de la Seu de nit vista a través d'una copa de vi de la DO Pla de Bages. El tercer premi l'ha guanyat Gemma Borràs (@pliake) per una foto de la Plana de l'Om donant prioritat a la font, aportant una visió diferent de les que estem acostumats d'aquesta plaça.
 
Per últim, Montserrat Estruch (@cadireta) ha rebut el quart premi com a fotografia més votada (va aconseguir 390 “m'agrada” durant el concurs) per una fotografia de la façana principal de la Seu.
 
La bona acollida d'aquest primer concurs d'Instagram a la ciutat i l'elevada participació registrada faran que, previsiblement, se n'organitzin de nous sobre temàtiques diverses.