El COAC celebra l'11a edició de «l'Hora del Pati»

Se celebrarà a la Casa Lluvià de Manresa del 4 al 25 de juliol

Redacció
01 de juliol del 2013
Dijous, 4 de juliol torna per onzè any consecutiu el cicle d'activitats culturals d'estiu L'Hora del Pati, organitzat per la delegació del Bages-Berguedà del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya. El Pati del COAC i també de la nova seu de la Fira Mediterrània acollirà tallers per a infants, jocs de taula i construcció, i papiroflèxia a la tarda, i  teatre i  música a la nit. 
 
El tret de sortida del cicle serà aquest dijous, 4 de juliol, a les 7 de la tarda. Des de La Ludoterra i des del CAE, proposen una Tarda de jocs de taula i de construcció per a totes les edats. A les 8 del vespre s'inaugurarà l'exposició 25 anys del grup de Teatre Petit Espantall i la vetllada finalitzarà amb la comèdia interpretada pel grup Petit Espantall, "Mans Enlaire!". L'Exposició 25 anys del grup Teatral Petit Espantall es podrà visitar fins al 13 de juliol, de dimecres a dissabte de 6 a 2/4 de 9 del vespre
 
Dijous 11 de juliol serà el torn del taller de maquetes, amb l'arquitecta Anna Ollé a les 7 del vespre. A les 8.30 el grup Petit Espantall tornarà a representar la comèdia "Mans Enlaire!". I finalment a les 10 del vespre concert de música clàssica i tradicional catalana per a quartet d'oboès i corn anglès amb els joves amb Emili Flores, Xavier Gonfaus, Júlia Real i Laura Santamaria.
 
El tercer dijous del mes, 18 de juliol, a les 7 del vespre, taller de papiroflèxia a càrrec de Jordi Adell, i a les 10 Bob & El lladre, versions de grups catalans i adaptacions de clàssics anglosaxons al català. 
 
Finalment, dijous, 25 de juliol a les 7 del vespre, taller d'arqueologia per Arqueòlegs.cat. El cicle es tancarà a les 10 de la nit amb l'actuació del grup El Fugitiu. Ni cançons per a fer pena, ni cantar per patir, només diversió, alegria i cançons per saltar la tanca d'aquest pati trist on ens volen fer viure: rumba, reagge i patxanga.