Els arquitectes fan la trobada anual al claustre del Museu Comarcal

Una quarantena d'arquitectes, entre ells el degà de COAC, Lluís Comeron, i el president del CSCAE, Jordi Ludevid van assistir a la trobada

Redacció
01 de juliol del 2013
Trobada dels arquitectes al claustre del Museu Comarcal. Foto: COAC

Seguint la tradició de buscar un indret d'interès arquitectònic i simbòlic per portar a terme la Trobada d'Arquitectes anual, la delegació del Bages-Berguedà del COAC va escollir enguany el Claustre del Museu Comarcal de Manresa, un equipament cultural de Manresa per descobrir.
 
Una quarantena d'arquitectes, entre ells el degà de COAC, Lluís Comeron i el president del CSCAE, Jordi Ludevid van assistir a la trobada. També hi van participar representants d'altres col·legis professionals i institucions, i l'alcalde de Manresa, Valentí Junyent. 
 
La trobada va començar amb una visita al Museu, comentada per en Francesc Vilà, director del Museu que va exposar els fets històrics que han marcat l'actual urbanisme de la ciutat. 
 
En el sopar informal que es va servir al Claustre es van reconèixer els arquitectes que aquest any acompleixen el seus 25è anys de col·legiació. L'acte va continuar amb un parlament de Jordi Ludevid sobre l'estat actual de la professió d'arquitecte i va clourà la jornada l'alcalde de Manresa.