La Comunicació Natural amb cavalls arriba al Bages

Diumenge es realitza la primera Jornada de Comunicació Natural al Bages, impartida per Àngels Gol

Redacció
26 de juny del 2013
El diumenge dia 30 de juny es farà la primera Jornada de Comunicació Natural al Bages, impartida per Àngels Gol. La inscripció té un preu de 80 euros i s'ha de fer al telèfon 650 733 956.
 
Àngels Gol va ser a Madrid entrenant cavalls de carreres de 3 anys, concursava en salt, complert i entrenava nens per a la competició, domava poltres. Més tard va exercir de professora a L'ECAE (Escola de Capacitació Agrària Eqüestre), també va ser entrenadora de l'Equip Català de Pentatló Modern, entrenadora de l'Equip Espanyol de Pentatló Modern en el Campionat del món d'Hongria. A Alemanya també va entrenar amb cavalls de salt. finalment va tornar a l'Empordà, on havia començat tot.
 
Un bon dia va conèixer la doma natural i a partir de llavors va fer un canvi radical i es va formar amb diferents mestres d'Europa i EEUU. Va impartir el postgrau sobre Comunicació natural per hipoterapeutes de la Universidad de Fisioterápia Gimbernat i el postgrau de fisioteràpia equina en la Universitat Veterinària de Bellaterra. Ha col·laborat amb Luís Lucio, genet olímpic de Doma Claàsica. Actualment treballa per a Albert Hermoso, genet internacional de Concurs Complet d'Equitació i Lauro Aguiló, genet internacional de Doma Clàssica, entre altres.