El Club Taekwondo Castellet tanca la temporada

Redacció
26 de juny del 2013
El torneig de Combat Infantil va tenir lloc el passat 16 de juny.
El torneig de Combat Infantil va tenir lloc el passat 16 de juny. | CT Castellet
El torneig de Combat Infantil va tenir lloc el passat 16 de juny. Foto: CT Castellet

Un any més el Club Taekwondo Castellet va tancar la temporada amb la celebració d'una nova edició del torneig de Combat Infantil. L'acte va tenir lloc el passat diumenge, 16 de juny, a la sala Polivalent del Pont de Vilomara. Aquesta edició, la novena, ha servit, un cop més per a que els alumnes en edats compreses entre els tres i els onze anys enssenyin al nombrós públic assistent els progressos assolits durant l'any en l'especialitat de combat. Un cop més es va poder gaudir d'un gran èxit d'assistència i participació.
 
Una  representació de la resta de categories han dut a terme una exhibició en diferents tècniques, com són els pumses, trencaments, acrobàcies i com a novetat, tècniques amb espasa, que van captivar als assistents a l'acte.
 
Aquests actes serveixen per reafirmar el compromís de l'entitat amb valors com la constància, l'esforç, l'amistat, la disciplina i el respecte.
  
Seguint amb la línia dels darrers anys, novament, els trofeus han estat confeccionats amb materials reciclats. Enguany s'han utilitzat taps de conserves, anelles de refresc i cartró per aconseguir unes espectaculars medalles. Amb aquesta iniciativa, el club dona continuïtat a la seva tasca de sensibilització en la conservació del medi ambient.
 
L'acte que ha rebut el suport de l'AMPA de l'escola Pompeu Fabra del Pont de Vilomara i Rocafort, ha comptat amb la presència de la Regidora d'Ensenyament, Montserrat Miravitlles, el Regidor d'Esports i Medi Ambient, Enric Campàs, així com de Mònica Harinero, com a representant de l'AMPA , que han estat els encarregats de lliurar els trofeus als participants.