El CAP de Sallent obre un blog per arribar als usuaris

Hi ha informació sobre tots els serveis que ofereix el CAP i altres qüestions pràctiques com els horaris, com es pot demanar hora o quines activitats de promoció de la salut s'organitzen

Redacció
25 de juny del 2013
L'Equip d'Atenció Primària (EAP) de Sallent, de l'Institut Català de la Salut, ha obert un blog a Internet per millorar la comunicació amb els seus usuaris aprofitant les possibilitats que ofereixen les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC).
 
Seguint la tendència que ja han iniciat altres equips d'atenció primària de la Catalunya Central, el blog ofereix informació de salut i consells útils per a la població. La nova eina ja està activa a l'adreça www.capsallentics.wordpress.com.
 
Al blog, hi ha informació sobre tots els serveis que ofereix el CAP i altres qüestions pràctiques com, per exemple, els horaris d'atenció al públic, com es pot demanar hora o quines activitats de promoció de la salut s'organitzen des del centre. També s'hi ofereixen consells i informació de salut, remeis casolans i enllaços a altres pàgines d'interès.
 
El CAP Sallent dóna servei a una població de més de 6.800 usuaris. L'integren professionals de medicina de família, pediatria, infermeria, odontologia, treball social i llevadores, així com d'administració i serveis.