Falcó exposa a Saint Germain des Pres, a París

No exposava a la capital francesa de forma individual des de la dècada dels 90 tot i que ha participat en exposicions col·lectives i fires internacionals d'art

Redacció
19 de juny del 2013
Joaquim Falcó torna a París.
Joaquim Falcó torna a París. | Joaquim Falcó
Joaquim Falcó torna a París. Foto: Joaquim Falcó

Del 25 de juny al 7 de setembre l'artista bagenc Joaquim Falcó exposarà una selecció de 26 obres de les meves pintures recents (2013) a la Galerie Couteron de París del barri de Saint Germain des Pres, prop del Sena i Notre Dame. La inauguració - vernissage es durà a terme el 2 de juliol amb la seva presència.
 
L'exposició es fruit de l'interès d'Yves Aschenbroich, propietari de la galeria, cap a l'obra de Falcó que va conèixer fa aproximadament un parell d'anys en una de les visites de l'artista a la capital francesa.
 
Joaquim Falcó no exposava de forma individual a París des dels anys 90 tot i que sí que ha presentant obres de manera regular en exposicions col·lectives i fires internacionals d'art.
 
L'exposició es formada per un total de 26 pintures acríliques i esmalts sobre tela, la majoria realitzades aquest any 2013. Els formats van des dels 25x30 cm. de les obres més petites fins els 200x160 cm. que mesura la més gran.