Seu i carrer del Balç, el més fotografiat en el concurs d'Instagram

Divendres es donaran a conèixer els guanyadors del concurs fotogràfic del Centre Històric

Redacció
17 de juny del 2013
El proper divendres, 21 de juny, es donaran a conèixer els guanyadors del concurs fotogràfic per a l'aplicació per a mòbils Instagram organitzat per l'Ajuntament de Manresa per difondre la ciutat a través de les xarxes socials. El concurs consistia en la presentació de fotografies de qualsevol element patrimonial o espais identificatius del Centre Històric de la ciutat, que s'havien de publicar a l'esmentada aplicació entre el 25 de maig i l'1 de juny.
 
El 1r, 2n i 3r primers premis han estat escollits ja pel jurat entre les 818 fotografies presentades. El 4rt premi se l'endurà la fotografia més votada pel jurat popular, és a dir, la fotografia que tingui més ‘likes' dels usuaris d'Instagram. El primer premi està dotat 200 euros; el segon, amb 125 euros i el terce r amb 75 euros. Tots tres, a més amés, guanyaran dues entrades al Carrer del Balç.
 
Els elements més fotografiats pels participants en el concurs han estat La Seu i el Carrer del Balç, la Plaça Major, Sant Domènec, la Plana de l'Om i altres punts emblemàtics del Centre Històric, activitats diverses realitzades en espais del barri i detalls artístics dels elements patrimonials que s'hi poden trobar.