El flamenc emociona a La Peixera amb el públic entregat

El cafè-teatre manresà s'omple per veure els bailaors Rebeca Monasterio i Javier Soriano amb "Al tiempo de dos"

Redacció
17 de juny del 2013
Rebeca Monasterio i Javier Soriano a la Peixera.
Rebeca Monasterio i Javier Soriano a la Peixera. | La Peixera
Rebeca Monasterio i Javier Soriano a la Peixera. Foto: Lluís Bajardi

Aquest diumenge la Peixera Cafè-Teatre va viure una emocionant tarda de flamenc, en el segon esdeveniment programat dins el Primer Cicle de Flamenc La Peixera al Compàs. 
 
Una sala plena a vessar per gaudir de Rebeca Monasterio i Javier Soriano, dos grans bailaores de l'escena musical flamenca. Rebeca Monasterio va sorprendre per la seva força, art i carisma sobre l'escenari. Javier Soriano, deixeble directe d'una de les llegendes del ball, la Chana, repetia visita a La Peixera, i va tornar deleitar amb la seva grandesa i habilitat entre els grans bailaores. 
 
Les entrades es van esgotar ràpid i el públic es va entregar d'immediat, deixant-se portar enmig d'un gran silenci per la musicalitat del zapateao, que amb força i gran tècnica va fer que els assistents acabessin d'empeus aplaudint durant gairebé deu minuts. 
 
El tercer i últim concert del 1r Cicle de Flamenc tindrà lloc el diumenge 14 de juliol a les 19h, amb Víctor Palacios (cantaor de projecció internacional) i Agustín Montoya (prestigiós tocaor), una tarda de flamenc pur per a la presentació del seu nou disc "Con el alma al aire".
 
La Peixera Cafè-Teatre va iniciar aquest cicle de flamenc donada la gran demanda que feien els clients per aquest tipus de música, que s'havia programat de manera esporàdica fins al moment. Actualment el local ofereix dos cicles estables amb estils musicals ben diferents: el jazz i el flamenc.
 
El proper 30 de juny, en el 4rt Cicle Diumenges de Jazz, es podrà escoltar el millor "Hot Jazz" carregat d'energia i swing, de mans de Doc Scanlon's Cool Cat Combo, un quartet experimentat capitanejat per Doc Scanlon, contrabaixista i cantant provinent de Nova York, amb una llarga i exitosa carrera.