Tarda de bailaores, aquest diumenge a la Peixera

Rebeca Monasterio i Javier Soriano porten "Al Tiempo de dos" al cafè-teatre manresà en el seu 1r cicle de Flamenc

Redacció
13 de juny del 2013
Rebeca Monasterio ballarà amb Javier Soriano a la Peixera.
Rebeca Monasterio ballarà amb Javier Soriano a la Peixera. | Ana Palma
Rebeca Monasterio ballarà amb Javier Soriano a la Peixera. Foto: Ana Palma

 
Seguint amb el seu 1r Cicle de Flamenc, la Peixera porta aquest diumenge a les 7 de la tarda "Al Tiempo de Dos", amb els bailaores Rebeca Monasterio i Javier Soriano, que seguiran el compàs de la cantaora Sara Flores i el tocaor Juan Cortés.

Des dels 7 anys d'edat Rebeca Monasterio conviu amb l'essència del flamenc. Aviat es converteix en una jove bailaora i una nova promesa catalana del ball. Sorprèn a l'escenari per la seva força, art, carisma, rapidesa i en la tècnica del zapateado.
 
D'altra banda, Javier Soriano, deixeble directe d'una de les llegendes del ball, la Chana, torna a visitar a La Peixera amb la seva grandesa i habilitat entre els grans bailaores. Un professional que, de ben segur, no deixarà ningú indiferent.
 
El preu de l'entrada és de 12€ Anticipada i 15€ a Taquilla

Rebeca Monasterio
Als 16 anys debuta professionalment en tots els Tablaos de Barcelona. Temporades en Tablao Tarantos, Palacio del Flamenc, Tablao Cordobes i artista habitual del reconegut Tablao de Carmen Amaya, del que ha format part de l'elenc artístic des de 2008 fins a l'actualitat.
 
En els seus inicis forma part de la compañia de Sara Flores i Juan Cortès com a bailaora principal, i de la companyia dirigida per Jose Andrés Cortesa anomenada Ànima Vaig calar. Al 2010 estrena el seu propi espectacle "De pura cepa", que presenta en el teatre apolo de Barcelona, i mes avanci l'obra "Entre amigos".
 
Al 2011 com a bailaora principal i coreògrafa de la formació artística Flamenco Selecto, estrena l'espectacle " Flamenco, el día y la noche", a la sala Aquarela a Barcelona, actualment s'ha incorporat en "Mezicalé" formació de recent creació i que fa una aposta per la difusió del flamenc i la música àrab.
 
Al 2009 participa al Festival de Wroclaw, Polònia, on també imparteix cursos intensius. Participa també al Festival de Cajón de Barcelona. Al 2011 actúa al Festival de Flamenc a Ucraïna amb la companyia de Carmen Amaya. Al 2012 actúa al Festival MES i MES de Barcelona acompanyada del reconegut bailaor Luis de Luis.
 
Ha compartit cartell amb figures de la talla d'Iniesta Cortesa, Manuela Ríos, La Marquesita, Montse Cortés, Jose Maya, Alfonso Llosa, La Susi, Duquende, Pepe de Pura, etc.
 
Javier Soriano
La companyia Javier Soriano està actualment presentant "El sentío del compás", un espectacle on l'actor principal és el flamenc, ballat des d'endins, amb ànima, passant per Martinets de nit , Alegrías , Bulerías, fins a Soleá per Bulería , Tangos i Seguirillas , acompanyat per un Grup de músics joves amb frescor i fusió fent d'aquesta barreja un espectacle molt atractiu per a l'espectador.
 
Javier Soriano ja va visitar La Peixera Cafè-Teatre de Manresa amb la gira d'aquest espectacle. 
 
Javier Soriano ha esta profesor a l'Escola de Dansa Pas a Dos (Sant Joan de Vilatorrada), la Casa de Andalucía de Manresa i el Centro Cultural Andalucía de Manresa.


Rebeca Monasterio


Javier Soriano