Concurs de pintura mural per a joves d'entre 14 i 29 anys a Manresa

Fins el proper 20 de juny es poden presentar els projectes per a una paret interior del Casal Escodines

Redacció
10 de juny del 2013
Amb l'objectiu de promoure el civisme, la cohesió social i la convivència entre les persones joves de Manresa a través de les arts plàstiques en un suport mural, l'Ajuntament de Manresa i l'Associació de Veïns de les Escodines, convoquen un concurs de projectes per pintar una paret interior del Casal de les Escodines.
 
La convocatòria, oberta a persones joves d'entre 14 i 29 anys, està a oberta fins el proper 20 de juny i consisteix en la presentació d'un projecte individual o grupal de temàtica lliure. Es valoraran especialment les propostes grupals i relacionades amb les temàtiques de cohesió social, civisme o comunitat.
 
La presentació del projecte es pot fer en format bidimensional i s'accepta qualsevol tècnica tradicional o mixta, inclosos tractaments fotogràfics i informàtics. Les mides de les obres han de ser de 40 x 50 cm sobre un suport de cartolina negra o sobre suports magnètics (vídeo, DVD, pendrive).
 
Les persones interessades poden anar a veure la paret en horari del Casal de les Escodines, per tal de tenir referències alhora de dissenyar el projecte. Per a més informació i inscripcions:
 
Casal de les Escodines
C/ Sant Bartomeu, 50. Horari: de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 21. Dissabtes, de 10 a 14 i de 16 a 20 h; [email protected]. Telf 93.8725454
 
Oficina Jove del Bages (Edifici Joan Amades)
C/ Sant Blai s/n. Horari: de dilluns, dimarts i dijous de 9 a 14 i dilluns dimecres i divendres de 17 a 20 h; [email protected]. Tel. 93 875 24 84
 
El jurat estarà format per sis persones de reconeguda vàlua en el món artístic i sociocultural i són membres de l'Escola d'Art, del Batxillerat Artísti c de l'IES Peguera, del Grau d'Educació Infantil de la FUB (assignatura d'Educació de les Arts Visuals), delCercle Artístic i de l'Associació de Veïns i Veïnes de les Escodines. Actuarà com a secretari/a un tècnic/a de l'Ajuntament de Manresa.
 
El nom de la persona o col.lectiu guanyador es donarà a conèixer el dimarts 25 de juny del 2013 al Casal de les Escodines a les 20 h, i es difondrà a través de les xarxes socials i la pàgina web: www.manresajove.cat. Els projectes participants s'exposaran al Casal de les Escodines del 26 al 29 de juny i de l'1 al12 de juliol.