El CE Súria celebra el campionat de lliga i l'ascens

Redacció
09 de juny del 2013
El CE Súria celebrant el títol i el ascens des del balcó de l'ajuntament.
El CE Súria celebrant el títol i el ascens des del balcó de l'ajuntament. | AjSú
El CE Súria celebrant el títol i el ascens des del balcó de l'ajuntament. Foto: AjSú

Jugadors, tècnics, directius i afeccionats del Centre d'Esports Súria van celebrar dissabte, 8 de juny, l'ascens del primer equip de l'entitat a la Segona Catalana de futbol, amb diferents actes i una rua que va passar pel centre urbà i per diferents barris de la vila. La rua es va aturar a la Casa de la Vila, on els diferents estaments del club van ser objecte d'una recepció institucional.
 
En el transcurs d'aquesta recepció, representants del jugadors, tècnics i directius es van adreçar als afeccionats des del balcó principal de la Casa de la Vila per agrair el suport rebut al llarg de tota la temporada.
 
En nom de l'Ajuntament, el regidor d'Esports, Àngel Lòpez, va felicitar el Centre d'Esports Súria per aquesta exitosa temporada, que culmina el treball realitzat pel club en aquests darrers anys. En aquesta recepció, hi van participar representants de tots els grups de la corporació municipal.
 
Abans de la recepció a la Casa de la Vila, el camp municipal de futbol va acollir un acte d'homenatge als jugadors i als afeccionats.
 
El Centre d'Esports Súria es va proclamar campió del grup 7è de la Tercera Catalana en la darrera jornada de lliga, celebrada el passat 1 de juny.
Arxivat a