Siena col·labora en una aplicació informàtica per a la gent gran

Redacció
06 de juny del 2013
Responsables de Siena i Ideable signant l'acord.
Responsables de Siena i Ideable signant l'acord. | Siena
Responsables de Siena i Ideable signant l'acord. Foto: Siena

L'associació manresana Siena, que promou l'envelliment actiu i l'autonomia personal, treballarà en la millora i l'actualització de l'aplicació informàtica Eldersarea, que contribueix al benestar de la gent gran facilitant el contacte i l'intercanvi de continguts amb els seus familiars i cuidadors. Eldersarea, disponible per a tablets amb el sistema operatiu Android, permet a la persona gran realitzar videoconferències de forma senzilla, així com compartir fotos, vídeos i música i fer un seguiment del seu estat de salut.
 
L'entitat manresana farà de "prescriptora" de l'aplicació, en notificarà “els errors i les incidències” en cas de produir-se'n i “realitzarà propostes de millora” basades en el seu ús quotidià. Així s'ha concretat la tasca de SIENA en un conveni de col·laboració firmat ahir amb Ideable, empresa responsable del projecte. 
 
Iniciativa pionera
Ideable, amb seu a Bilbao, es dedica a les solucions i productes basats en l'ús de les TIC i està presentant Eldersarea arreu de l'Estat espanyol, on es tracta d'una iniciativa pionera. Siena és el seu primer col·laborador a Catalunya.