Alumnes del Pilar fan una plantada d'arbres al Parc de Puigterrà

Redacció
05 de juny del 2013
Els regidors de Medi Ambient i Ensenyament amb els alumnes del Pilar durant la plantada.
Els regidors de Medi Ambient i Ensenyament amb els alumnes del Pilar durant la plantada. | AjM
Els regidors de Medi Ambient i Ensenyament amb els alumnes del Pilar durant la plantada. Foto: AjM

Una cinquantena d'alumnes de sisè de primària i de primer d'ESO de l'escola Mare de Déu del Pilar han plantat vint-i-cinc alzines proporcionades per l'Ajuntament de Manresa al Parc de Puigterrà. Aquesta activitat, que es fa amb motiu del dia Mundial del Medi Ambient, és una iniciativa per contribuir a recuperar un espai del parc i, alhora, enviar un missatge de sensibilització dels infants amb la natura i la ciutat.
 
Els serveis de manteniment de l'Ajuntament han proporcionat tot el material (plantes, eines, regadores, terres, etc.), han fet els preparatius i han aportat l'assessorament tècnic necessari perquè els alumnes, en grups de quatre nens o nenes, puguin plantar les vint-i-cinc alzines de forma adequada.
 
Els regidors d'Ensenyament i Universitats, Antoni Llobet; i el de Medi Ambient i Sostenibilitat, Jordi Serracanta; així com els professors de l'escola participant, han fe t costat als nens i nenes en aquesta tasca educadora de caire ambiental animant-los a ser respectuosos i cuidar la natura a la vegada que gaudeixen de l'espai natural del Parc de Puigterrà.
 
Aquesta acció, que és el segon any consecutiu que s'organitza i que l'any passat van realitzar els alumnes de l'escola Bages, es configura com un acte que té dos objectius: recuperar la zona arbrada del parc i, alhora, buscar la complicitat dels infants per sensibilitzar-los de la importància de conservar la natura.