Nova reunió d'empreses exportadores per cooperar

Aquest dijous tindrà lloc a la Cambra la jornada "Claus de la cooperació entre empreses per obrir nous mercats"

Redacció
29 de maig del 2013
Amb l'objectiu de promoure la cooperació a l'hora d'iniciar un procés d'internacionalització, la Cambra organitza demà una jornada que facilitarà que les empreses participants es coneguin i intercanviïn informació sobre els seus projectes. La jornada "Claus de la cooperació entre empreses per obrir nous mercats" començarà a les 9.30 del matí amb una presentació a càrrec de Francesc Xavier Climent, cap del projecte d'internacionalització agrupada d'ACC1Ó.
 
A continuació, les empreses podran mantenir contactes amb la resta que els permetin establir mecanismes de col·laboració. Des d'aconseguir contactes fins a compartir proveïdors, establir aliances o saber com han resolt d'altres empreses alguns problemes freqüents a l'hora de començar a exportar. La cooperació empresarial, una modalitat poc extesa al nostre país, ajuda a les empreses a guanyar dimensió i afrontar amb més garanties un procés d'internacionalització.
 
A més, el conferenciant Francesc Xavier Climent, la delegada d'ACC1Ó a la Catalunya Central, Montse Fontarnau, i el tècnic en comerç internacional de la Cambra de Comerç de Manresa, Jaume Ferrer, estaran disponibles per resoldre dubtes i consultes de les empreses que ho desitgin.