Empresaris de l'alimentació francesos visiten el Bages

Redacció
23 de maig del 2013
Empresaris del sector alimentari francès FINALER.
Empresaris del sector alimentari francès FINALER. | PIMEC
Empresaris del sector alimentari francès FINALER. Foto: PIMEC

PIMEC Catalunya Central ha rebut la visita del holding empresarial del sector de l'alimentació FINALER, que té empreses ubicades a Archicoria Lereox (França), Pacha (Benelux) i Molabe (País Basc). Molabe té la seva seu a Bilbao i va ser adquirida pel grup al 1994. 
 
El motiu de la seva visita ha estat conèixer de primer mà com treballa la patronal PIMEC per a les pimes, i conèixer les principals accions dutes a terme en pro del teixit empresarial, sobretot en aquests temps de crisi. Durant la trobada, els representants de FINALER han visitat una empresa de la comarca dedicada al sector de l'alimentació, Bages Cargol, empresa familiar ubicada a Fonollosa, pionera a Catalunya en referència al processat dels cargols i bolets silvestres. El holding ha mostrat molt d'interès per Catalunya després d'haver invertit, ja fa dues dècades, al País Basc.
 
Des de PIMEC Catalunya Central i el seu departament Internacional es valora molt positivament la visita, que ha estat organitzada conjuntament amb el despatx d'advocats Jausas, ja que permet visibilitat del territori, i es creu que es podrien crear sinergies per tal de donar oportunitats a les empreses del sector ubicades a la Catalunya Central. És per aquest motiu que des de la patronal es continuarà treballant i donant suport a l'empresa, com a suport extern per ajustar-se a cada necessitat concreta.