Jazz a la Peixera amb Horacio Fumero i Pedro Javier González

Redacció
23 de maig del 2013
Horacio Fumero
Horacio Fumero
Horacio Fumero

Els Diumenges de Jazz a la Peixera tornen aquest cap de setmana amb Horacio Fumero i Pedro Javier González amb "Viatge al sud". Fumero al contrabaix i González a la guitarra tornaran el jazz aquest diumenge a les 7 de la tarda al cafè-teatre manresà. El preu de l'entrada anticipada és de 8 euros, a taquilla serà de 10 euros.
 
Un duet on les cordes del guitarrista flamenc Pedro Javier González i el contrabaix del mestre del jazz Horacio Fumero, ens portaran de viatge cap al sud. Faran un diàleg on els temes de conversa seran el tango, la milonga, la buleria i altres estils amb aires del sud, tractats des de la improvització jazzística. El prestigi d'aquests dos músics no és més que la conseqüència lògica d'una tècnica i un feeling excepcionals. El so flamenc de González, càlid i mediterrani, combina perfectament amb el contrabaix de Fumero, ple de jazz i de les essències folklòriques de l'Argentina, i crea una autèntica fusió musical.
 
Toni Traus Band i Wadalupe completen la proposta de la Peixera
Divendres a les 23.30h Toni Traus Band portarà la seva música a la Peixera. El manresà Toni Traus és pianista, baixista i compositor. Ha col.laborat amb molts dels grans músics de casa nostra. Amb un directe molt contundent i variat, combinació de temes propis i versions de clàssics com Jimi Hendrix, Bob Dylan, J.J. Cale, etc. Anticipada, 5 euros. A taquilla, 7 euros.
 
I dissabte, també a les 23.30, serà el torn de la música de Wadalupe. Música càlida, sincera, buscant la bellesa de la simplicitat sense deixar de banda una sonoritat treballada. Temes amb aires mediterranis i llatins passats pel tamís del pop. Una proposta que convida a relaxar-se i gaudir-ne sense presses. Entrada gratuïta.