Onze corals per fer una gran cantada per l'ExpoBages

L'acte, que es farà dissabte a la tarda, està organitzat per la Coordinadora de Jubilats i Pensionistes de Manresa

Redacció
20 de maig del 2013
La Coordinadora de Jubilats i Pensionistes de Manresa prepara una cantada conjunta d'onze corals de la ciutat de Manresa. L'acte tindrà lloc el dissabte a les 6 de la tarda al Teatre Conservatori.
 
Sota la direcció de Pep Torras, les associacions de veïns que hi participen són la de La Font dels Capellans, La Balconada, Cots-Guix-Pujada Roja, Vic-Remei, Carretera de Santpedor, Escodines, Saldes-Plaça Catalunya, Valldaura, Mion i El Xup.  Aquestes corals vinculades a les associacions de veïns participen al projecte "Taller de cançons de tots els temps" que empeny l'Ajuntament de Manresa. Totes aquestes corals veïnals interpretaran  vuit cançons.
 
L'altra participant a aquesta gran cantada és la Coral Harmonia de la Gent Gran de Manresa, dirigida per Montse Perramón, amb un repertori de vuit peces musicals més. Totes les onze formacions corals cantaran conjuntament dues cançons més com a colofó d'aquest acte.
 
La Coordinadora ja va participar fa un any a l'ExpoBages organitzant un programa d'activitats entre els quals va destacar l'Homenatge a la Gent Gran Activa que va servir per reconèixer a 33 persones conegudes a la ciutat per la seva actitud altruista i de col·laboració amb la societat.