Emprenedors de Bages responen a la 1a trobada d'empresaris

37 emprenedors de la comarca van participar en la iniciativa per generar contactes i coneixences

Redacció
15 de maig del 2013
37 persones van participar en la primera trobada d'empresaris i emprenedors de la comarca del Bages organitzada per Espai 360. El restaurant Match Point, del club de Tennis, va acollir la sessió de networking que va servir per posar en contacte a diferents emprenedors i a altres empreses més consolidades per generar contactes i agrupar idees per engegar projectes de negoci. La satisfacció del participants va ser molt elevada i molts participants "ja ens han demanat quan repetirem l'experiència", que han valorat de "molt positiva", segons Quim Estarlí, un dels organitzadors de la trobada.
 
Més enllà de les ponències, que van centrar-se sobre el micromecenatge i el treball col·laboratiu, tots els participants van tenir el seu moment per donar-se a conèixer i exposar el seu projecte.  Finalment els assistents van tenir l'oportunitat de parlar entre ells i compartir projectes amb la finalitat de trobar negoci. "Va quedar molt clar que jornades com aquestes són necessàries per crear sinèrgies", explica Estarlí.
 
Valoracions positives
La valoracions que en van fer la majoria de participants van ser molt positives, segons es desprèn de les enquestes de satisfacció que van omplir els participants un cop acabades les jornades. Tot i així el més important no són les simples valoracions, sinó que aquestes trobades puguin ser un bon punt d'inici d'iniciatives per a l'empresariat i l'emprenedoria de la comarca", assegura Jairo Nieto, un altre dels organitzadors.
 
Aquest tipus de trobades, molt habituals a la capital catalana, volen promoure l'emprenedoria i potenciar el territori. Des d'espais 360, amb seu a Manresa, ja s'està plantejant quin tipus de periodicitat han de tenir aquest tipus de trobada a la comarca i se n'estan preparant de noves en territoris comarcals com l'Anoia, Osona o el Penedès, motivat per la bona rebuda d'aquesta primera jornada.