L'Unplugedd de la Peixera fa un tribut a Oasis

Noèlia Roger
13 de maig del 2013
L'Unplugged de la Paixera va fer un tribut a Oasis.
L'Unplugged de la Paixera va fer un tribut a Oasis. | Noèlia Roger
L'Unplugged de la Paixera va fer un tribut a Oasis. Foto: Noèlia Roger

La Peixera estava tranquil·la, es respirava molt bon rotllo a la seva sala de La Cova i als pocs segons d'haver dit que estaria bé que comencessin, vam començar a veure com pujaven a l'escenari els Qasis (components i grans músics de grups manresans): Carlos Ladrón de Guevara a la guitarra elèctrica i acústica en algun moment, el cantant Xevi Collado (tots dos de Bob & El Lladre), Esteve Martínez al baix (baixista de Misfru), Andreu Sala a la guitarra elèctrica i acústica segons quina cançó i Héctor Márquez a la bateria (els dos de Psicophonics).
 
No m'estendré en el repertori del seu tribut a Oasis que van fer però, us diré que van tocar tant en format elèctric com en acústic. S'agraeix una mica de rock i marxa en una tarda calmada de diumenge, escoltar i cantar una mica cançons com: "Wonderwall", "Wathever", "Stand by me" o "Don't look back in anger".
 
Va haver contacte amb el públic tot i reconèixer que no és el seu fort ni saben quin és. Jo diria que el seu fort és la tècnica que es nota al tocar cada instrument i la seva proximitat i senzillesa. Es notava que gaudien dalt de l'escenari, el públic no podíem parar de moure'ns de la cadira durant tot el concert i ens sentíem com a casa. 
 
He de dir que aquesta sala d'espectacles m'agrada molt i penso que és molt bon lloc per fer concerts i s'ha aconseguit que hi hagi  molt bona acústica malgrat les parets de pedra que hi ha.
 
Un concert que em va agradar molt, amb la imatge i veus semblants a Oasis. Vaig trobar a faltar que es presentessin o una cançó per improvisar un a un. Una gran tarda de diumenge distreta de molt bona manera.