A hawk and a hacksaw clou l'exitós cicle indie al D'Arrel

Redacció
09 de maig del 2013
A hawk and a hacksaw
A hawk and a hacksaw
A hawk and a hacksaw

Concert d'autèntic luxe, aquest diumenge a l'espai de música i gastronomia, que clourà d'una manera que es preveu brillant el cicle "Nou indie nord-americà al D'Arrel", que organitza Raons de pes, amb el patrocini de Guineu. El concert del grup de Nou Mèxic A hawk and a hacksaw, únic a Catalunya, permetrà veure en acció Jeremy Barnes, llegenda viva de l'indie folk nord americà dels 90, i bateria/organista de Neutral Milk Hotel quan el grup va gravar l'imprescindible i reivindicat treball "In the aeroplane over the sea" (1998). 
 
En una ment tan inquieta com la de Barnes, la cosa no va quedar aquí: Neutral Milk Hotel es van neutralitzar -mai millor dit-, i A hawk and a hacksaw va engegar. Juntament amb la seva parella Heather Trost, revisen la música vinguda de l'Europa de l'Est, Turquia i els Balcans i la porten al seu terreny personal. Els seus directes, en format duo, tenen un impacte que pocs aconsegueixen. Jeremy, home-orquestra, i Heather al violí, són capaços de sintetitzar segles de folk per posar sobre la taula una mescla tan didàctica com entretinguda.
 
Manresa viurà l'únic concert a Catalunya de presentació del seu setè disc "You have already gone to the other world", inspirat plenament en la pel·lícula "Shadows Of Forgotten Ancestors" del director soviètic de culte Paradjanov, i produït per John Dieterich (Deerhoof).
 
El concert clourà el  "Nou indie nord-americà al D'Arrel", que ja ha tingut dues sessions, amb els concerts de Lac La Belle i Arborea, que van aplegar un públic nombrós i van satisfer les expectatives
 
El concert de A hawk and a hacksaw serà diumenge, 12 de maig, a les 7 de la tarda (10 euros).