L'Ateneu la Vinyeta acull teatre aquest dissabte

El grup de teatre de Fals interpreten "Siss Lliçons de Ball en Sis Setmanes"

Redacció
09 de maig del 2013
El proper dissabte 11 de maig, a les 7 de la tarda, l'Ateneu La Vinyeta, situada al carrer Roger de flor, 39, de Manresa, acollirà l'espectacle teatral "Siss Lliçons de Ball en Sis Setmanes" interpretat pel grup teatral de Fals. L'obra és original de Richard Alfieri, adaptada escènicament per en Lluís Tuneu.
 
 
Es tracta d'una història sobre la vida i les relacions que les persones estableixen amb els altres, ja sigui per raons familiars, per raons d'amistat o per raons professionals. Lily, la vídua d'un predicador religiós, contracta els serveis de Michael, un professor de ball a domicili per aprendre a ballar. L'inici d'aquesta relació professional és difícil i dura doncs, segons sembla, tant alumna com professor són dues persones molt diferents i oposades de caràcter, encara que el progrés de les classes de ball ens mostrarà que no és precisament aprendre a ballar l'objectiu de Lily, i que hi ha alguna cosa més que ironia, mordacitat i mal geni en les formes de Michael.
 
El preu de l'espectacle és de 4 euros per als socis de l'Ateneu La Vinyeta i de 5 euros per qui no en sigui. Abans i després de les representacions, els assistents podran trobar informació sobre els tallers, espectacles i activitats diverses que s'hi programen. També es podran fer socis, omplint les butlletes que se'ls facilitaran.