El cicle indie al D'Arrel continua amb Arborea, aquest dimarts

Redacció
06 de maig del 2013
Arborea porta la seva música dimarts al D'Arrel
Arborea porta la seva música dimarts al D'Arrel
Arborea porta la seva música dimarts al D'Arrel

El cicle "Nou indie nord-americà al D'Arrel", que organitza Raons de pes, amb el patrocini de Guineu, a l'espai de música i gastronomia D'Arrel, continua aquest dimarts, 7 de maig, amb el concert d'Arborea, una banda de l'estat de Maine (EUA), que torna a Europa després de l' èxit de ‘Red planet' (designat entre els millors treballs del 2011 per revistes com Mojo, Rolling Stone o Uncut), amb un nou disc "Fortress of the sun", que va veure la llum la semana passada, editat pel mític segell ESP-Disk (Sun Ra, Albert Ayler, Pearls before swine). 
 
El concert a Manresa és un dels primers on es podran escoltar aquestes noves cançons. El matrimoni format per Shanti i Buck Curran continuen calant fons amb les seves cançons, properes a Mazzy Star però amb un punt més "folkie", ambientals, eternes i connectades directament amb el més interior de cadascú.
 
El cicle "Nou indie nord-americà al D'arrel" consta de tres concerts a l'espai de música i gastronomia D'arrel i proposa tres mirades diferents, alhora que complementàries sobre com els artistes nord-americans absorbeixen la seva cultura popular per projectar-la al segle XXI amb un discurs plenament actual i brillant. Després de l'èxit obtingut per Lac La Belle en l'estrena, el 21 d'abril, el cicle continua amb aquest concert d'Arborea i es tancarà el proper diumenge, 12 de maig, amb la banda A hawk and a hacksaw. 
 
El concert d'Arborea serà dimarts, 7 de maig, a les 9 del vespre (7 euros).