Alberto Pericas proposa apedregar les estelades

El número 1 de PxC a Manresa dóna suport amb el seu perfil ocult de facebook a una campanya de violència contra la independència citant el carlista Cabrera "véreis correr ríos de sangre por las montañas"

Redacció
05 de maig del 2013
El conseller comarcal del Bages per PxC, Alberto Pericas.
El conseller comarcal del Bages per PxC, Alberto Pericas. | Àlex Gómez Ribera
El regidor de PxC a Manresa, Alberto Pericas. Foto: Àlex Gómez Ribera

Alberto Pericas, l'indomable número 1 de PxC a Manresa, ha tornat a ser caçat en un exabrupte digital. Si l'abril de l'any passat va insultar a través del seu perfil de Facebook els participants a una manifestació contra l'agressió feixista davant de l'Stroika que gairebé li costa la vida a un menor de 16 anys, i l'octubre de 2011 afirmava pel mateix canal que la mort d'un immigrant mentre era detingut pels mossos " era una despesa menys " per a tots, en aquest cas a qui li ha tocat el rebre és a l'independentisme.
 
Així, el cabdill de la formació racista s'ha adherit a la proposta "Una estelada, una pedrada" que promouen els "patriotes catalans" de caire carlista. En aquesta ocasió, no ho ha fet amb el seu perfil de Facebook oficial, sinó amb el que empra per comunicar-se més discretament amb les persones vinculades a PxC. Al donar suport a la proposta d'"Una estelada, una pedrada" i promocionar-la entre les seves amistats a la xarxa, encara hi suma una cita del carlista Ramon Cabrera "véreis correr ríos de sangre por las montañas".
 
Perfil d'Albert Pericas al facebook donant suport a l'apedregament d'estelades