Cartelleres públiques cíviques

Redacció
04 de maig del 2013
Nova zona de cartells a l'Avinguda Universitària.
Nova zona de cartells a l'Avinguda Universitària. | AjM
Nova zona de cartells a l'Avinguda Universitària. Foto: AjM

L'Ajuntament de Manresa ha iniciat avui la instal·lació de cartelleres públiques adreçades a la col·locació de cartells, rètols, pancartes, adhesius, papers enganxats o qualsevol altra forma de publicitat, anunci o propaganda. Els propers dies hi haurà cinc punts de la ciutat que tindran aquestes cartelleres: l'Avinguda Universitària amb Bases de Manresa, plaça Espanya, plaça de la Reforma, plaça Sant Dom&egr ave;nec i Crist Rei.
 
La regidora de Participació, Joventut i Gent Gran, Àuria Caus; i el regidor de Medi Ambient i Sostenibilitat, Jordi Serracanta, han explicat avui els detalls de la instal·lació al costat d'una de les cartelleres que s'està instal·lant a la cantonada de l'Avinguda Universitària amb la de Les Bases de Manresa.
 
Les cartelleres públiques que s'instal·len són metàl·liques, cilíndriques, d'un metre de diàmetre i tres metres d'alçada, i pretenen ser eines útils per fomentar el civisme entre la ciutadania i millorar la imatge de l'espai urbà, facilitant uns espais expressament habilitats per enganxar informacions i anuncis publicitaris.
 
Amb aquesta actuació es pretén fer efectives les mesures que recull l'ordenança de civisme i de convivència ciutadana per int entar tenir una ciutat més endreçada, amable i respectuosa amb el seu entorn.
 
A partir d'ara, aquestes cartelleres seran espais permesos per a la col·locació de cartells i adhesius, atès que l'ordenança de civisme estableix que la ubicació d'aquests elements publicitaris s'haurà d'efectuar en llocs públicament habilitats per l'Ajuntament.