La Diputació aportarà 761.761,64 euros a l'Ajuntament de Súria

En cinc projectes dins del pla Xarxa de Governs Locals

Redacció
30 d'abril del 2013
La Diputació de Barcelona aportarà 761.761,64 euros a l'Ajuntament de Súria entre els anys 2013-15 per al desenvolupament de diferents obres de millora i el manteniment de serveis i polítiques socials. L'esmentada aportació forma part del pla Xarxa de Governs Locals, que es proposa donar suport als municipis a partir de criteris de concertació, equilibri territorial i cooperació.
 
El ple municipal va aprovar per unanimitat el passat 26 de setembre la presentació de diferents projectes que han estat inclosos en el pla Xarxa de Governs Locals. Els projectes i aportacions aprovades per la Diputació de Barcelona són els següents:
  • Manteniment de serveis i polítiques socials. Accions per a la prestació de serveis públics locals en aquest àmbit. Aportació aprovada: 139.500 euros. Desenvolupament: anys 2013-15.
  • Reposició i pavimentació del carrer Sant Antoni Maria Claret i passatge Martí Sanglas. Substitució de la pavimentació actual, instal·lació de noves xarxes de sanejament, aigua potable, telecomunicacions i enllumenat públic, amb criteris d'estalvi energètic. Aportació aprovada: 330.487,30 euros. Desenvolupament: any 2014.
  • Vorera de connexió entre el barri de Cal Trist i la palanca del riu Cardener. Millorar l'accessibilitat per a vianants amb una nova vorera amb baranes de protecció, separació de la zona de trànsit, nou enllumenat i substitució de l'actual xarxa d'aigua potable. Aportació aprovada: 111.162,70 euros. Desenvolupament: any 2013.
  • Condicionament de diferents espais exteriors del parc municipal El Casino. Delimitar una zona per practicar esport familiar i millorar el paviment, la tanca i la il·luminació d'una pista de tennis per convertir-la en pista de pàdel. Aportació aprovada: 99.123,20 euros. Desenvolupament: any 2013.
  • Reposició i pavimentació de voreres del carrer Salvador Vancell. Millora de la vialitat adaptada als vianants i substitució de l'actual xarxa d'aigua potable. Aportació aprovada: 81.488,44 euros. Desenvolupament: any 2013.
Després de l'aprovació d'aquestes aportacions per part de la Diputació, els serveis municipalselaboraran els projectes de les obres esmentades per a la seva posterior tramitaciói licitació.
Arxivat a