Dos detinguts per temptativa de robatori amb força a Manresa

Els presumptes lladres, amb antecedents, van ser posats en llibertat amb càrrecs pel jutjat de guàrdia

Redacció
26 d'abril del 2013
Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 23 d'abril, Alexander CF, de 35 anys, i veí de Balsareny, i l'endemà, José Blas CF, de 32 anys, i veí de Navàs, com a presumptes autors d'un robatori amb força a una empresa de Manresa. Els fets havien ocorregut cap a les 12 del migdia del dia 23 d'abril, quan el propietari d'una empresa de Manresa va alertar la policia que una veïna havia trucat per informar-lo que acabava de veure dos homes saltar la tanca del recinte per accedir a l'interior de la seva nau.
 
Quan els mossos van arribar al lloc el propietari els va informar que un dels homes acabava de saltar la tanca i havia fugit corrent, i que l'altre segurament encara estava a l'interior de l'empresa. Algunes patrulles policials van fer recerca de la persona que havia fugit i d'altres van entrar a l'interior de la nau. Els agents que estaven fent recerca van poder localitzar i detenir a Alexander CF com un dels presumpte autors i els agents que van entrar a l'interior de l'empresa van veure com l'altre autor fugia, però no va poder ser localitzat el mateix dia.
 
Els detinguts havien deixat preparada per emportar-se una bossa amb 28 caixes d'aixetes. L'endemà dels fets, els mossos van poder identificar i detenir a Manresa l'altre presumpte autor, José Blas CF. Els detinguts, Alexander CF i Jose Blas CF, tots dos amb antecedents, van passar el dia 25 d'abril, a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Manresa, qui va decretar llibertat amb càrrecs.