Gemma Abrié i Gerard Nieto Trio, porten el jazz a la Peixera

Els Diumenges de jazz tornen al cafè teatre manresà a 2/4 de 8 del vespre

Redacció
25 d'abril del 2013
Gemma Abrié i Gerard Nieto Trio protagonitzen el Diumenge de Jazz de la Peixera a partir de 2/4 de 8 del vespre. Faran un tribut a Nat King Cole. Acompanyen a Abrié i Nieto, a la guitarra Kike Angulo i al contrabaix, Pere Loewe.
 
De veu càlida i expressiva, Abrié és una de les cantants més reeixides de les darreres generacions del jazz a Catalunya. Tot i ser més coneguda en l'àmbit del jazz clàssic, Abrié té influències del gospel, soul i el funk. És una artista arriscada i versàtil, amb força comunicativa i una posada en escena elegant i sincera. Abrié vindrà acompanya d'un trio encapçalat per Gerard Nieto, un pianista experimentat i conegut a casa nostra, que pertany a formacions com la Big Band Jazz Maresme i La Vella Dixieland, entre d'altres.
 
Rendiran tribut a Nat King Cole en el seu format original: piano, guitarra, contrabaix, amb una selecció dels seus millors temes. Entrada anticipada: 6€ / Entrada taquilla: 8€.
 
Altres concerts del cap de setmana
El cafè teatre la Peixera acollirà altres actuacions aquest cap de setmana. Divendres, a les 23.59, Mante-K presenta un directe de música fusió de flamenc amb reggae, funky i  rumba que ens farà ballar i gaudir del millor ritme (entrada 6 euros). A la mateixa hora, a la sala del bar, hi haurà DJ Damien Beer. Dissabte a la mitjanit serà l'hora de Xavi Mallol Dj.