Bonys a l'Eix tres mesos després del desdoblament

El tram afectat està comprès entre Rajadell i Aguilar de Segarra i les obres no suposaran cap despesa addicional per a la Generalitat ja que es troben en garantia

per Redacció, 25 d'abril de 2013 a les 10:32 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 d'abril de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
A partir de la setmana vinent i fins a finals de maig, es duran a terme treballs a l'Eix Transversal, entre Aguilar de Segarra i Rajadell, per tal de resoldre les deformacions que s'han produït al ferm en punts que sumen 3 quilòmetres de la calçada sentit Manresa. Aquestes tasques consistiran, principalment, en la instal·lació d'un nou sistema de drenatge i l'estesa d'una nova capa de paviment. Els treballs s'insereixen en la garantia de l'obra de desdoblament de l'Eix, de 150 quilòmetres i, per tant, no suposaran cap cost addicional per a la Generalitat.
 
En els pròxims dies, es desenvoluparan treballs preliminars al tram afectat, de senyalització i implantació. Conclosos aquests, s'iniciarà el gruix de l'actuació, que comportarà afectacions al trànsit, segons les necessitats de l'obra. En aquest sentit, les restriccions, que afectaran per operativitat un tram de 10 quilòmetres, podran ser de dos tipus: ocupació d'un carril en el sentit Manresa o, com a màxim, el desviament dels vehicles per l'altra calçada, en doble sentit.
 
Així mateix, es limitarà la velocitat màxima permesa i es prohibirà l'avançament en el tram on s'actuarà. Els treballs es portaran a terme de dilluns a divendres feiners, entre les 8 i les 20h, durant un termini aproximat de quatre setmanes.

 

Participació