Manresa i Vic segellaran la federació de les universitats

La Fundació Universitària Balmes - UVic i la Fundació Universitària del Bages signaran dijous un acord per crear una estructura universitària unificada

Osona.com
23 d'abril del 2013
Josep Ma Vila d'Abadal i Valentí Junyent durant la reunió.
Josep Ma Vila d'Abadal i Valentí Junyent durant la reunió. | AjM
Josep Ma Vila d'Abadal i Valentí Junyent en una imatge d'arxiu. Foto: AjM

Josep M. Vila d'Abadal i Valentí Junyent, com a presidents dels patronats de la Fundació Universitària Balmes, entitat titular de la Universitat de Vic, i de la Fundació Universitària del Bages, respectivament, signaran el proper dijous 25 d'abril de 2013, a les 17 hores, a la Sala Cotxeres del Palau Robert (Pg. de Gràcia, 107), un acord per a la creació d'una estructura universitària federada entre les dues institucions. Es farà sota la presidència del secretari d'Universitats i Recerca, Antoni Castellà Clavé.
 
Aquest acord respon a la voluntat de totes dues institucions de desenvolupar un nucli estable de col·laboració que permeti explorar i aprofitar sinergies per consolidar i millorar les respectives ofertes docents i les activitats de recerca i de transferència de coneixement. Destaquen de manera especial: la coordinació de les ofertes docents de grau i màster; la cooperació del personal docent i investigador (PDI) a l'hora d'impartir titulacions oficials; l'elaboració d'una política de formació continuada conjunta; o l'impuls conjunt dels programes formatius d'estiu o els que s'adrecen a la gent gran.

Més informació de l'acord entre les dues entitats