Abrília i Lac La Belle, dos concerts de luxe al D'Arrel

El grup manresà presenta el seu disc "L'u", dissabte, mentre que la banda de Detroit estrena el cicle "Nou indie americà", diumenge

Redacció
18 d'abril del 2013
Doble concert aquest cap de setmana a l'espai de gastronomia i cultura d'Arrel (Sobrerroca, 38, Manresa). Dissabte a la tarda, el grup manresà Abrília, hereu dels reconeguts Convidats, oferirà una nova oportunitat de sentir les peces del seu àlbum de debut, "L'u". L'endemà diumenge, el grup de Detroit Lac La Belle serà l'encarregat d'obrir el cicle "Nou indie americà", una iniciativa de Raons de pes, amb el patrocini de Cerveses Guineu.
 
Abrília és un conjunt format per  dos dels antics components de Els Convidats (Jordi Ribot, veu i guitarra, i Àfrica Pérez, veu). En el nou projecte els acompanyen David Martell (piano), Anna Clarena (violí) i Marta Canellas (violoncel). El primer disc d'Abrília, "L'u", agafa el testimoni del reconegut so íntim i proper dels Convidats, amb nous arranjaments i sonoritzacions. 
 
El concert d'Abrília començarà dissabte a les 7 de la tarda (10 euros)
 
Lac La Belle és un grup de Detroit que es proposa el repte de recuperar la música rural americana gravada a les primeres dècades del segle XX, i transportar-la a Detroit, una ciutat industrial amb les seves peculiaritats. Al D'Arrel presenten Presenten "Bring on the light", enregistrat pel productor de The White Stripes. Amb aquest concert, Raons de Pes inaugura el cicle "Nou Indie Americà D'arrel" amb el patrocini de Guineu. Els propers concerts seran Arborea (7 de maig) i A hawk and a hacksaw (12 de maig).
 
El concert de Lac La Belle serà diumenge, a les 7 de la tarda (7 euros)