Tres agents de Sant Joan, guardonats per Mossos

Redacció
18 d'abril del 2013
El regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, Agustí Roy, el Caporal en cap, José Palacios i els agents, Francisco José Vazº i Albert Pérez.
El regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, Agustí Roy, el Caporal en cap, José Palacios i els agents, Francisco José Vazº i Albert Pérez. | AjSJV
El regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, Agustí Roy, el Caporal en cap, José Palacios i els agents, Francisco José Vazº i Albert Pérez. Foto: AjSJV

El passat dimecres 17 d'abril es va celebrar el Dia de les Esquadres de la Regió Metropolitana Sud a l'espai Can Massallera de Sant Boi de Llobregat. En aquest acte es va reconèixer la tasca del Caporal en cap de Sant Joan de Vilatorrada, José Palacios i dels agents, Albert Pérez i Francisco José Vaz, en la resolució d'una presumpta estafa que va finalitzar amb la detenció de cinc veïns del municipi.
 
Per primera vegada la Policia Local de Sant Joan de Vilatorrada ha rebut un reconeixement especial per la seva tasca fora de la Catalunya Central. Aquest fet certifica dues coses: l' eficiència de la policia local de Sant Joan de Vilatorrada i la interrelació de les diferents policies ubicades en diferents comarques, que ajuda a resoldre delictes i augmentar la seguretat del ciutadans.
 
El agents hi van assistir acompanyats pel Regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, Agustí Roy, que va rebre una placa en reconeixement per la col·laboració entre el cos policial dels Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Sant Joan.