Bàsquet Manresa ja té el llibre dels seus 40 anys a l'elit

576_1366222000Basquet_Manresa_14_cm
576_1366222000Basquet_Manresa_14_cm
Redacció
17 d'abril del 2013

Zenobita Edicions ha publicat el llibre commemoratiu dels 40 anys del Bàsquet Manresa a l'elit. "Bàsquet Manresa. 40 anys a l'elit", de Francesc Comas, explica la història de les quatre dècades que porta aquesta entitat esportiva a la lliga ACB. Concretament, al llarg d'aquestes pàgines, el lector coneixerà la trajectòria esportiva, econòmica i social del club. A més, l'obra també analitza la filosofia i la idiosincràsia de l'entitat. 
 
"Desenes i desenes de partits d'il·lusió col·lectiva; de treball esforçat; d'emocions desfermades; d'alegries incontrolables; de tristors molt sentides… anys per créixer, madurar i, fins i tot, envellir… Quaranta anys alimentats pel sentiment de milers de persones que van creure des del primer instant que Manresa havia de ser també destí del millor bàsquet", així és com expressa el president executiu del club, Josep Vives, què signifiquen per a ell aquests anys. I això és el que intenta transmetre aquesta obra. 
 
El Bàsquet Manresa ha lluït el seu nom arreu d'Espanya i d'Europa assolint grans èxits esportius i aconseguint que la filosofia de l'equip i també la ciutat de Manresa es projectin arreu. Això ha estat possible gràcies a socis, abonats, aficionats, juntes directives i consells d'administració, amb una ciutat i una comarca al darrere i uns jugadors implicats amb el club. 
 
L'obra explica tots aquests components, així com també fa una breu descripció dels 80 anys del bàsquet a Manresa (40 a l'ACB), i s'acompanya d'imatges representatives que faran reviure als aficionats importants i decisius moments del club. 

La presentació del llibre tindrà lloc a la pista del pavelló Nou Congost el proper divendres 19 d'abril a les 21h abans del sopar commemoratiu dels 40 anys del Bàsquet Manresa a l'ACB.