Diumenge torna la Ruta de la Guineu de Castellgalí

La pedalada de BTT tindrà dos circuits

Redacció
16 d'abril del 2013
Diumenge torna la Ruta de la Guineu de Castellgalí.
Diumenge torna la Ruta de la Guineu de Castellgalí. | Àlex Borràs
Diumenge torna la Ruta de la Guineu de Castellgalí. Foto: Àlex Borràs

El proper diumenge 21 d'abril a Castellgalí tindrà lloc la II pedalada popular Ruta de la guineu en Bicicleta de muntanya. La prova està organitzada pel Club Esportiu 3HM de Manresa i aprofita l'experiència de les 3 hores de resistència en btt organitzades pel mateix club com a acte esportiu de la Festa Major de Manresa.
 
La pedalada tindrà dues versions que compartiran el primer tram del traçat. Es podrà escollir entre la Guineu de 34km i 1300 metres de desnivell acumulat (nivell mitjà-alt) i la Guineueta amb 14 km i 350 metres de desnivell (nivell baix-mitjà). La ruta segueix un traçat molt atractiu amb senders ciclables i revirats combinats amb una tram de pista inicial que permetrà gaudir a participants de tots els nivells als peus de Montserrat.
 
Les inscripcions es poden fer a través del web o presencialment a les botigues Bike & Pons, Fa-Sol, The Cyclery, Tomàs Bellès, Triskel, Non-stop bike, Artés Bike, Corre Trail i a l'Ajuntament de Castellgalí. També es permetrà la inscripció de darrera hora diumenge a partir de les 7.45h.