El waterpolo manresà té una mala jornada

El Deyse va perdre clarament a València, i les noies del CN Manresa es va quedar a les portes de l'ascens a la màxima categoria estatal

14 d'abril del 2013
El CW Túria és mostrà clarament superior al CN Manresa Deyse en el partit que els enfrontava a la municipal manresana. En el primer quart els visitants ja es mostraren superiors i el lluminós així ho proclamava, 1-4.

Els esforços dels homes de Carles Sanz només serví per ajustar el parcial del segon quart que també va ser pels del Regne de València, 2-3. El descans llarg entre el segon i tercer quart no va servir per a reconduir el joc local que tot i els seus esforços es veia impotent per frenar l'allau de joc i gols dels visitants que amb un parcial de 2-5 sentenciaven les escasses esperances dels locals si encara existien.

Amb tot decidit un nou 2-3  tancava el matx, un matx en el que els locals es van veure impotents per frenar el millor joc dels visitants que mostraren el perquè del seu tercer lloc a la classificació.

Per part manresana no va ser suficient l'aportació del veterà Òscar Rey, autor de dos gols i lider del timó manresà, en el qual el màxim golejador va tornar a ser el jove Adrià Blanco, cada cop més assentat en el seu paper de canoner de l'equip. Marc Bisbal mostrà de nou el seu valor com a màxim golejador manresà de la  temporada amb dos gols en aquest matx.

Parcials: 1-4, 2-4, 2-5, 2-3.

Alineacions i golejadors:
CN Manresa Deyse: K Lenard, Eudald Martínez, Arnau Vilarasau, O Muns, O Rey 2, Joan Martínez, C Andrés, M Bisbal 2, Eloi Martínez i A Blanco 3.
CW Túria: S Hernandez, A Rubio, F Millán, R Olmos, E Alcaraz 2, A Alvarez, P Corcoles 1, JF Lizarazu 4, A Almagro 6, J Tomeu, E Campano 1, J Amat i P Alvarez 1.

Arbitratge a càrrec de Y Ruiz i D Dominguez.

El CN Manesa femení perd a Rubí 16-11
El CN Manresa femení no va poder aconseguir el triomf en el seu desplaçament a casa el líder CN Rubí, diluint-se d'aquesta manera les possibilitats d'aconseguir el segon lloc de la taula classificatòria i el premi de l'ascens a la Divisió d'Honor per la temporada següent.

Les de Jordi López eren coneixedores de la dificultat que significava superar a un equip pletòric i fet per a ser campió, però així i tot van sortir a fer el màxim per veure si es podia donar la sorpresa a un equip que ja havia assolit el seu objectiu fa alguna setmana. No va ser suficient i el primer quart ja va ser per les del Vallés que s'imposaren per 4-2. Al segon parcial es va repetir parcial. Amb vuit a quatre en el marcador tot semblava sentenciat i així va ser, però no sense que abans les jugadores bagenques demostressin tota la seva categoria i posessin en dificultats a la seva excompanya Anna Vila ara a les files locals. El tercer parcial també va ser per les rubinenques que van assolir un 5-3 que sentenciava les aspiracions manresanes si encara existien.

El darrer període, guanyat per 3-4 per les de Jordi López va significar un premi i un digne comiat a una gran temporada en la que han quedat a les portes del miracle d'arribar a la màxima categoria del waterpolo estatal femení, el segon del món després de la plata dels JJOO de Londres.

Bon partit en general amb coratge i bon atac, faceta en la que la boia Paula Abellán i la llançadora Anna Bisbal amb tres gols cadascuna foren les més destacades. Per part local, incommensurable Bea Ortiz autora de 5 gols i que reclama un lloc a la selecció estatal cada cop amb més força i les seves companyes Amanda Treviño, 4 gols i la potent Carla Castellà amb 3.

Meritòria temporada de tot l'equip del CN Manresa que ha pagat molt car el seu únic error en la temporada, la derrota a terres basques davant el ASK Leioa.

Arbitratge a càrrec de S Navarro i S Rabadán que assenyalaren, 9 expulsions i dos penals a les manresanes de les que les locals en van convertir 4 en gol i un dels penals; per part local van sancionar-les amb 4 expulsions i 3 penals, dels quals les manresanes van fer-ne pujar 2 en superioritat i un de pena màxima.

Alineacions i golejadores:
CN Rubí: A Vila, C castellà 3, J Gil, J Girshosky, M sans, J Andújar, A Caballero 2, B Ortiz 5, A Sampons 1, E Estalella, E RTutusaus 1, A Treviño 4 i P Rutgers.
CN Manresa: C Terrado, P Abellan 3, A Casasayas, M Serra 1, A Bisbal 3, L Muns 1, M Izquierdo, A Martínez 1, C Fargas 1, N Sala 1, IM Rodriguez i M Marcuello.