Collet inaugura el nou local de la Penya blanc-i-blava

Els pericos del Bages tenen des d'aquest divendres un ampli local al carrer Santa Llúcia, 21, al bell mig del nucli històric

Sadurní Rovira
13 d'abril del 2013
Joan Collet descobreix la plaça en el nou local de la penya.
Joan Collet descobreix la plaça en el nou local de la penya. | Sadurní Rovira
Joan Collet descobreix la plaça en el nou local de la penya. Foto: Sadurní Rovira

Des d'aquest divendres els pericos manresans compten amb un nou local al carrer Santa Llúcia de Manresa. L'acte d'inauguració va comptar amb la presència del president de l'Espanyol, Joan Collet, acompanyat del president de les Penyes, Alberto Ariza i Jaume Martínez; així com de l'alcalde de la ciutat, Valentí Junyent, el jugador dels anys 50, el manresà David Casamitjana, i un bon grapat de membres de diverses penyes del Bages i el Berguedà que al final feia difícil poder-se moure pel local.
 
L'actual president de la penya, Joan Serra, va obrir els parlaments recordant que la penya havia nascut l'any 1967, "anys difícils si deies que eres de l'Espanyol". Per la seva part Joan Collet va voler convertir l'acte en un homenatge a l'anterior president, el desaparegut Ramon Quer "la meva relació amb ell era estreta i cal destacar-ne la inquietud que tenia per situar a l'Espanyol on li correspon dins de Catalunya".
 
Per posar punt i final es va descobrir una placa record de la inauguració i una foto de l'expresident Ramon Quer, que va dur a terme la seva vídua Maria Carme que anava acompanyada del seu fill Jordi, que també forma part de la junta directiva de la penya.