Noves accions per reduir el soroll dels locals d'oci nocturn

Les accions teatralitzades amb mims, que ja es van fer el desembre passat, es tornaran a repetir durant els propers caps de setmana

Redacció
12 d'abril del 2013
L'Ajuntament de Manresa prepara noves accions teatralitzades amb mims per reduir les molèsties als veïns propers als entorns am b locals d'oci nocturn. Els clients de locals trobaran uns mims a la sortida dels locals que sensibilitzaran de manera teatralitzada sobre la importància de fer silenci i reduir el soroll de l'oci nocturn per permetre el descans dels veïns.
 
Aquestes accions es van iniciar el desembre passat a través d'una prova pilot inclosa dins el programa de Civisme impulsat per la regidoria de Participació, Joventut i Gent Gran. L'experiència va tenir una molt bona acollida i ara es tornarà repetir durant alguns caps de setmana dels mesos d'abril, maig i juny, ampliant el nombre de mims i el nombre de bars.
 
Aquest mateix divendres, de 12.30 a 2.30 de la matinada, els mims estaran a les portes dels bars Itaca, City Arms, Visness, Igrega, Espai Rubiralta, La Peixera i Toni's.