El comitè de Power Controls pensa en la reindustrialització

Ha convocat una reunió aquest dissabte a les instal·lacions de la fàbrica

Redacció
12 d'abril del 2013
Treballadrs de GE Power Controls dins de la fàbrica.
Treballadrs de GE Power Controls dins de la fàbrica. | CCOO
Treballadrs de GE Power Controls dins de la fàbrica durant el passat tancament sindical. Foto: CCOO

Aquest dissabte, 13 d'abril, el Comitè d'Empresa de GE Power Controls, de Sant Vicenç de Castellet, ha organitzat un acte amb el qual vol agrair el suport polític, institucional i social que han rebut els treballadors i treballadores de la fàbrica en tot el procés de negociació. Alhora vol demanar que es comenci a desenvolupar el pla de reindustrialització pactat en l'acord signat el passat 20 de març, a les diferents organitzacions i institucions que integren la comissió de seguiment de l'acord. 
 
El Comitè d'Empresa hi ha convidat representants dels diferents grups parlamentaris, del Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat, dels ajuntaments de Sant Vicenç de Castellet i de Sant Joan de Vilatorrada, del Consell Comarcal del Bages i d'altres entitats i organitzacions del territori. Per part de CCOO hi assitiran els secretaris generals de Catalunya, Joan Carles Gallego, de la Catalunya Central, Lluís-Vidal Sixto, i de la Federació d'Indústria, Javier Pacheco. 
 
L'acte tindrà lloc a partir de les 13 hores, a les instal·lacions de la fàbrica, situada al polígon industrial Clot de Tufau s/n, de Sant Vicenç de Castellet.