El director general d'immigració visita Manresa

Xavier Bosch ha signat al Llibre d'Honor de la Ciutat, s'ha reunit amb l'alcalde i ha visitat la mesquita de la fàbrica de l'Aranya

Redacció
12 d'abril del 2013
Xavier Bosch parla amb Abdellah Hammouch a la porta de la mesquita poc després de visitar-la.
Xavier Bosch parla amb Abdellah Hammouch a la porta de la mesquita poc després de visitar-la. | Pere Fontanals
Xavier Bosch parla amb Abdellah Hammouch a la porta de la mesquita poc després de visitar-la. Foto: Pere Fontanals

L'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, ha rebut aquest dijous al migdia al seu despatx el director general d'Immigració de la Generalitat de Catalunya, Xavier Bosch, amb qui ha mantingut una breu reunió en companyia de la regidora de Serveis Socials, Acolliment i Cooperació de l'Ajuntament de Manresa, Mercè Rosich; i del cap de l'Àrea de Relacions Institucionals i Participació de la Direcció General d'Immigració, Orland Cardona; així com tècnics de la Generalitat i de l'Ajuntament.
 
Xavier Bosch ha signat al Llibre d'Honor de la Ciutat i ha visitat el saló de sessions de l'Ajuntament. Posteriorment, el director general d'Immigració ha visitat la mesquita i ha mantingut reunions de treball amb diferents entitats de la ciutat, juntament amb la regidora i els tècnics que els acompanyaven. A la tarda, Bosch ha acabat la visita a Manresa amb una reunió de la taula territorial d'Immigració.