Rafa Martínez presenta el campus del CB Artés

Serà la sisena edició de l'esdeveniment que porta el seu nom

Xavier Sucarrats Palà
08 d'abril del 2013
Jordi Prat, Rafa Martínez i Martín Momoutik.
Jordi Prat, Rafa Martínez i Martín Momoutik. | Xavier Sucarrats
Jordi Prat, Rafa Martínez i Martín Momoutik. Foto: Xavier Sucarrats

Dia de festa al València Bàsquet i viatge cap al Bages per ser a la presentació del campus que duu el seu nom. Aquest és el grau de compromís de Rafa Martínez amb el CB Artés. Per sisè any, el club bagenc organitzarà el seu campus d'estiu que es preveu que torni a ser multitudinari.
 
Martínez es va mostrar "molt feliç i il·lusionat" per poder col·laborar un any més amb aquesta iniciativa. L'actual jugador del  València Bàsquet va agrair l'aportació dels patrocinadors en un moment tant delicat com l'actual. El ventall d'agraïments es va ampliar a tots els col·laboradors (jugadors, tècnics, monitors, ajuntament d'Artés...) i sobretot als seguidors artesencs que es van desplaçar fa uns dies a la Fonteta. L'escorta santpedorenc va animar a apuntar-se a tots aquell que hi estiguin interessats.
 
Martín Momoutik, director del campus, va ser l'encarregat d'explicar els aspectes més tècnics d'un campus que tindrà tota mena de serveis com revisions mèdiques, assegurança, fisioteràpia i activitats de lleure compatibles amb el bàsquet. Precisament, la combinació d'esport i lleure és un dels objectius que es marca el CB Artés. La proximitat entre totes les instal·lacions és un altre punt que argumenta l'organització per garantir l'èxit del campus.
 
A hores d'ara, ja hi ha inscrites un centenar de nens i nenes. Les places estan limitades cap a les 230 persones que es repartiran en dos torns. El primer durarà del 30 de juny al 6 de juliol i el segon del 7 al 13 del mateix mes. Hi haurà dues modalitats, intern o extern i hi poden prendre part aquells nens/es i nois/es d'entre 6 i 16 anys. Es pot trobar més informació a la web http://campusrafa.cbartes.net