La Peixera porta la Feria de Abril a Manresa

El cafè-teatre manresà es transformarà la nit de dissabte en una gran caseta de Feria, amb finos, rebujitos, ball, saetes, tapes, l'actuació de Prefiero Soñar, calvells per les dones i xupitos per a les que vagin vestides de sevillana

Redacció
05 d'abril del 2013
Javier Soriano balla a la Peixera aquest diumenge.
Javier Soriano balla a la Peixera aquest diumenge. | Pere Fontanals
El bailaor Javier Soriano ha confirmat la seva presència a la Feria de Abril de Manresa. Foto: Pere Fontanals
Finos, rebujitos, saetas, lunares, tapetes i bailes. La Peixera es convertirà aquest dissabte 6 d'abril a partir de les 11 de la nit en una gran caseta de la Feria d'Abril que servirà, alhora, per presentar el proper cicle de flamenc que enceta de la mà del professor de ball, Miguel Noguera, i de l'organitzador dels exitosos Diumenges de Jazz a la Peixera, Miquel Àngel Armengol.
 
La nit del dissabte, Prefiero Soñar portarà les seves rumbes i sevillanes al cafè-teatre manresà, un grup format per tres noies de Badia del Vallès, amb un dels seus tocaors que ha actuat amb Los Tarantos. Com en la Feria original, les dones que hi assisteixin seran obsequiades amb un clavell i aquelles que hi assisteixin vestides de sevillana, tindran un xupito gratis.
 
La Feria també servirà per a que els alumnes i, sobretot, les alumnes de classes de flamenc posin en pràctica tot allò que han après i celebrin el fi de curs en un local adequat a l'ocasió. La Feria de Abril, a la que ja hi han confirmat la seva assistència com a públic, el cantaor Juan Manuel Galeas i el bailaor Javier Soriano, convertirà tota la Peixera en una caseta amb diferents ambients. A l'exterior s'hi prepararan les tapetes per acompanyar el fino. I a l'interior, a banda de la cova on actuarà Prefiero Soñar, la resta de dependències del local acolliran diferents ambients on els assistents podran gaudir d'una festa a l'andalusa. L'entrada a la Feria de Abril costarà 10 euros amb refresc o cervesa, i s'allargarà fins a 2/4 de 4 de la matinada.
 
El cicle de flamenc a la Peixera continuarà, o començarà, el 19 de maig amb el flamenc instrumental Juan Manuel Galeas i seguirà el 16 de juny, amb dos dels millors balladors, Javier Soriano i Rebeca Monasterio; i el 14 de juliol, amb el flamenc pur de Víctor Palacios.