Torna la Festa del Porc de Moià amb novetats

El proper dissabte, 6 d'abril, el Molí Nou es convertirà en l'escenari d'una "farra" dedicada a aquest animal

Redacció
01 d'abril del 2013
Dissabte se celebra la 6a Festa del Porc a Moià
Dissabte se celebra la 6a Festa del Porc a Moià
Dissabte se celebra la 7a Festa del Porc a Moià

El proper dissabte 6 d'abril, de nou, torna una nova edició de la Festa del Porc de Moià. Un any més, el Molí Nou de Moià serà l'entorn indispensable d'aquesta festa: un entorn natural agradable i espectacular.
 
La festa torna amb un format que a aquestes alçades ja és més que tradicional, centrat en els principals àpats del dia: esmorzar, dinar i sopar. I sempre amanit amb bones actuacions, bona música, i els jocs més rústics. Una festa de poble amb activitats per a tots els gustos i colors, de dia i de nit, i sobretot, una festa amb prou menjar per alimentar un bou.
 
La programació s'iniciarà amb un bon esmorzar de forquilla, per agafar forces pels eixerits balls dels geganters. Tot seguit, com a novetat d'enguany, els més petits i les més petites tindran jocs rurals infantils que iniciaran a mig matí i s'allargaran fins l'hora de dinar. Al migdia hi haurà un àpat amb un bon repertori de tall fet a casa, ben servit i acompanyat, i a l'hora del cafè,  el tradicional "quinto popular".
 
Un cop feta la digestió, arrenquen els esperats jocs rurals, aquests pels adults, amb una bona xocolatada al final, per recuperar les forces i continuar la festa. Després de la xocolata arriba el moment de l'animació amb "Ni quarts ni hores" per obrir la gana pel sopar: carn feta a les brases i un bon caldo masticable per tirar avall.
 
Finalment, es rematarà aquest dia tant intens ballant sense parar amb el folk de Germà Negre, les versions esbojarrades dels Yes we Kant,  i els temes de Dj primoh + Comidah Baratah i Dj Joel Eixerit, que tancaran una nit molt llarga.
 
Arxivat a