«La Setmana Santa a Moià» omple l'Auditori Sant Josep

CIC Moià
24 de març del 2013
Presentació del llibre 'La Setmana Santa a Moià'.
Presentació del llibre 'La Setmana Santa a Moià'. | CIC Moià
Presentació del llibre 'La Setmana Santa a Moià'. Foto: CIC Moià

Unes 80 persones han omplert l'Auditori de Sant Josep per assistir a la presentació del llibre "La Setmana Santa a Moià", de l'historiador Jaume Clarà. La presentació de l'acte ha anat a càrrec de Ramon Tarter, company de l'autor a Modilianum i en l'elaboració de la Tosca. Tarter ha destacat que les primeres processons documentades a Moià daten del segle XVII i que els Armats estan a punt de complir 200 anys.

L'Isidre José ha parlat de la gran tasca que realitzen els components del Modilianum i també, com a representant i col·laborador des de fa molts anys dels armats, ha comentat algunes de les anècdotes que recorda dels seus inicis com a timbaler, com el malament que ho va passar el primer dia al calçar-se les espardenyes que en cada llamborda ensopegava i li feien perdre el pas. I ha fet especial menció a les entitats, que gràcies a elles podem conservar les tradicions de Moià.
 
Després ha parlat l'autor de l'obra, Jaume Clarà, ( àudio ) que ha situat el llibre en el seu entorn i ha explicat els detalls que s'ha trobat en la seva realització i finalment ha clos l'acte l'alcalde de Moià, Dionís Guiteras.
Arxivat a