Súria Municipi Lector convoca un concurs per triar logo

El termini de presentació de les propostes acabarà a les 18.00 h. del proper dilluns 8 d'abril

Redacció
20 de març del 2013
La comissió de Súria Municipi Lector ha convocat un concurs per seleccionar un logotip destinat a ser la imatge d'aquest programa que es proposa fomentar la lectura a totes les edats amb la implicació de les entitats de la vila i de tota la ciutadania. El termini de presentació de les propostes acabarà a les 18.00 h. del proper dilluns 8 d'abril.
 
El nou logotip serà utilitzat en totes les activitats que es portin a terme en el marc d'aquest programa. Les propostes hauran de ser originals i inèdites. El veredicte del jurat es farà públic durant la diada de Sant Jordi, amb un únic premi de 300 euros per a la persona guanyadora.
 
Cada concursant hi podrà presentar un màxim de tres propostes de logotip. En tots els casos hi haurà d'aparèixer el nom del programa Súria Municipi Lector. Els participants hauran de presentar les seves propostes, en sobres tancats, a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) de l'Ajuntament de Súria, als baixos de la Casa de la Vila, amb una breu descripció dels logotips, d'una extensió no superior a una pàgina.
 
Les propostes de logotips hauran de ser presentades en formats imprès i digital, d'acord amb els següents requeriments:
  • Format imprès.
    • Opció color (tinta planta o quadricromia)
    • Opció escala de grisos.
  • Format digital.
    • Format PDF, TIFF, JPG i vectorial amb les fonts traçades. Els formats TIFF i JPG hauran de tenir una resolució mínima de 300 dpi.
El jurat estarà format per representants del consell de Súria Municipi Lector, del col·lectiu de mestres, del Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil (ClijCat) i de l'Ajuntament de Súria, a més d'un professional del món del disseny.

Bases del concurs

Arxivat a