El Centre Obert La Cabanya de Sant Joan amplia la franja d'edat

Redacció
20 de març del 2013
Centre Obert la Cabanya.
Centre Obert la Cabanya. | AjSJV
Centre Obert la Cabanya. Foto: AjSJV

Des d'aquest mes de març, el Centre Obert Municipal La Cabanya de Sant Joan de Vilatorrada amplia la seva franja d'edat fins als 18 anys per cobrir les necessitats de situacions socials desfavorides, oferint una tractament especialitzat i integral a l'atenció del col·lectiu adolescent.
 
El Centre Obert per a Adolescents serà un espai de referència en l'entorn més immediat dels joves atesos per promocionar l'autonomia, afavorint la participació activa en les activitats lúdiques i oferint un suport social, preventiu i educatiu als joves de 15 a 18 anys amb situacions de vulnerabilitat o risc social. Serà, també, un espai obert i familiar que a través de l'acompanyament socioeducatiu, les activitats grupals i l'educació emocional servirà per guiar i compartir opinions, vivències, sentiments i valors per enfortir l'autoestima, la seguretat personal i la configuració del propi jo, a partir de xerrades, debats i activitats compartides, així com per orientar les famílies en les funcions parentals i de mediació de conflictes.
 
L'horari del Centre Obert per a Adolescents és els divendres de 17 a 19 de la tarda, i està ubicat a les dependències de l'Espai Jove, C/ Alzines num. 53.