Creu Roja dóna a conèixer els seus projectes d'infància

per Redacció , 19 de març de 2013 a les 18:10 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 de març de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Visita de l'Escola Diocesana de Navàs a la Creu Roja. Foto: Creu Roja

Els projectes d'infància de Creu Roja a Manresa: JNA Joves Nucli Antic, Centre Obert Casal-Ot i la Ludoteca Ludugurus han rebut la visita d'un grup d'alumnes del mòdul integració social de l'escola Diocesana de Navàs. 
 
En aquesta visita s'ha realitzat una explicació extensa dels tres projectes d'infància en el que el grup d'estudiants i el seu professor han participat activament demanant informació sobre el funcionament i coneixement en profunditat dels projectes. També, han pogut veure els espais on es realitzen les activitats de manera diària tenint així una idea més acurada de la tasca que es desenvolupa. 
 
Es considera que aquesta experiència ha estat molt positiva pel grup d'estudiants, ja que han pogut conèixer de primera mà el funcionament dels centres amb les seves característiques, fet molt enriquidor per la seva formació. I quina podria ser la tasca de l'integrador social en cada un dels espais. 
 
Es per això que des dels projectes d'infància de Creu Roja a Manresa volen donar a conèixer els serveis que ofereixen a les entitats que estiguin interessades en el treball que realitzen dia a dia amb els infants i joves de Manresa. Per aquest motiu animen als interessats a realitzar una visita explicativa als centres on es realitza l'activitat dels seus projectes.

 

Arxivat a:
Societat, creu roja
Participació