El Deyse guanya a Andalusia i perd a Ceuta

Redacció
17 de març del 2013
Els manresans van estar espesos a Ceuta.
Els manresans van estar espesos a Ceuta. | CNM
Els manresans van estar espesos a Ceuta. Foto: CNM

El pes del partit a andalusia i dels quilometres passaren factura al CN Manresa Deyse en el seu partit de dissabte davant el CN Caballa de Ceuta. Els de Carles Sanz sempre anaren per darrera en el marcador, però en els dos primers quarts de manera ajustada i que encara permetia pensar que es podia lluitar pels punts. El tercer parcial de 6-2, un dur correctiu, deixava sense esperances als del Deyse i deixava els darrers vuit minuts com un tràmit per a completar el temps reglamentari.
 
També cal tenir en compte que els bagencs pagaren l'acumulació de faltes personals en jugadors importants en el seu esquema, com Joan Martinez que al sumar les tres personals quedava exclòs del joc i Marc Bisbal, el màxim golejador dels catalans, era expulsat per protestar l'actuació dels col·legiats andalusos.
 
Els de Carles Sanz no van tenir un percentatge alt d'encert en les jugades de superioritat, ja que de set només una va pujar al marcador.
 
Arbitres J. Ortega i C Lara.
 
Parcials: 4-2, 4-3, 6-2 i 2-1.
 
Alineacions i golejadors:
CN Caballa: A Villada, P Barreiro, AJ Dorado, J Barreiro, J Barreiro 6, JR León 3, F Molina 3, A Aguilar 2, M Ortega, JM Martínez 1, JL Aróstegui 1, D Puertas i V Campos.
5 goles en superioritat i un de penal.
6 exclusions i un penal.
CN Manresa Deyse: K Lenard, Eudald Martinez, E Casasayas, A Vilarasau, O Muns 1, J Martínez 1, A Blanco, M Bisbal 5, Eloi Martínez i A Izquierdo 1.
1 gol en superioritat i un de penal.
7 exclusions i un penal.

Victòria a Andalusia: CW Sevilla 7 - Deyse Manresa 11
Els de Carles Sanz es van emportar uns punts importants de la capital andalusa el passat divendres, en un partit que van dominar de principi a fi, a excepció de l'empat a tres momentani en el segon quart que va pujar al lluminós.
 
Els manresans es trobaren còmodes des de l'inici del partit i els veterans de l'equip lideraren al conjunt cap una victòria que els situa a terres de ningú, fora de la lluita pels llocs d'ascens i llunys dels llocs de la zona baixa de la classificació.
 
El lideratge del capità Àlex Izquierdo, ben secundat per un Joan Martínez i Enric Casasayas amb encert golejadores v eien acompanyats per l'encert del més jove i prometedor de l'equip Arbau Vilarasau que també anotà per dues vegades.
 
Els de Carles Sanz només aconseguiren un 25% en jugades de superioritat.
 
Arbitratge a càrrec de MA Lavela i JL Garcia.
 
Parcials:1-2, 2-4, 2-1, 2-4.
 
Alineacions i golejadors: CW Sevilla: J Abad, A Martín, C Abad, D Blanco, C Sória 1, J Vèlez 1, J López 2, PD Torrero 2, D Galindo, D Garcia, B Ferrón 1, JF López, JM Baeza.
4 expulsions.
CN Manresa Deyse: K Lenard, Eudald Martínez, E Casasayas 2, A Vilarasau 2, O Muns, J Martínez 4, A Blanco, M Bisbal 1, Eloi Martínez 1, A Izquierdo 1.
3 exclusions. Un gol en superioritat.